VÅR 2021 - PROGRAM OG AVLYSTE MØTER

Grunnet strenge smitteverntiltak, må vi avlyse de første møtene våren 2021. Vi håper at restriksjoner og smittesituasjon er bedre i slutten av februar og håper på en god oppstart den 21. februar.

Pandemien satte tydelige preg på våren 2020 og slutten av høsten 2020. Nå har smittetrenden vært økende i Trøndelag og NLM sentralt har vedtatt at alle religiøse møter skal avlyses frem til og med 18/1.

Styret i Flå Misjonsforsamling har nå gått gjennom planene for våren, med håp om så snarlig oppstart som mulig.

I begynnelsen av februar skulle vi i samarbeid med alle misjonsforeninger i Melhus, få besøk av Espen Ottosen (Informasjonsleder i NLM). Han skulle tale ved bibelhelgen 5-7. februar. Nå er dette arrangementet avlyst grunnet dagens smittesituasjon.

 

I styret håper vi å starte opp med ordinært arbeid f.o.m. 21. februar. Da kommer Knut Ole Østertun på besøk og skal tale på familiemøte denne dagen.

 

Som et "plaster på såret" og for å forsøke å inspirere til å holde ut i denne perioden, så vil vi legge ut arrangementer på Facebook siden vår. Dette kan være møter som er innspilt på forhånd, eller møter som går live. Vi oppfordrer dere til å følge med på Facebooksiden for å finne link til de ulike arrangementene som vi legger ut.

 

Fra styret sin side må vi bare beklage situasjonen og oppfordre hver enkelt til å passe på hverandre i denne spesielle situasjonen. 

 

 

  • Antall visninger224 ganger
Til toppen